Yeni Nesil Volkswagen Tiguan bir kez daha görüntülendi

Yeni Nesil Volkswagen Tiguan bir kez daha görüntülendi
(Motor 1 Türkiye) Okunma Sayısı : 192

Volkswagen, Tiguan'ın yeni nesli için kolları sıvamış durumda. Aşağıdaki fotoğraflardan da inceleyebileceğiniz üzere marka, üst ızgarayı gizlemek adına farlar arasında bir kaplama tercih ediyor.

Belirtmek isteriz ki marka, mevcut modele kıyasla yeni Tiguan'da çok fazla değişiklik yapmış gibi durmuyor. Hem ön hem de yan taraftan bakıldığında radikal bir ekleme ya da eksilmeden bahsedemeyiz. Arka tarafa geldiğimizde ise, arka lambaları mevcut tasarım şekline sokan çıkartmaları görüyoruz. Ufak bir dipnot: Dikkatli bakarsanız, tamponun alt kısmının mevcut Tiguan ile aynı görünüme sahip olması için egzoz borularının bir panel eşliğinde bütünleştiğini görebilirsiniz.

Galeri: Yeni Nesil Volkswagen Tiguan Casus Fotoğrafları

Daha önce tarafımıza iletilen casus fotoğraflardan biliyoruz ki, yeni Tiguan'ın içinde büyük, tablet benzeri bir ekran bizi karşılayacak. Belirtmek isteriz ki yeni Volkswagen Tiguan, modelin mevcut platformunun güncellenmiş bir versiyonunu kullanacak. 

Güç aktarma organları ile ilgili ise şimdilik herhangi bir detay mevcut değil. Mevcut platformu evrimleştirmek, doğal olarak motorların kullanımının devamını sağlayabilir. Daha önce yayınlanan bir rapordan yola çıkarak söyleyebiliriz ki, daha güçlü bir sürümün gelebileceğini fakat tam anlamıyla performansa dönük bir R modelinin gelmeyeceği durumu söz konusu. Bir şarj edilebilir hibrit opsiyonu da olacaktır.