Bültenler

AB'de yeni otomobil satışları ekimde arttı

Dünya Gazetesi

Avrupa Birliği (AB) otomobil pazarında toplam satışlar ekimde, geçen yılın aynı ayına göre yüzde 14,6 artarak 855 bin 484'e ulaştı. AB ülkelerinde satılan yeni otomobillerin yüzde 33,4'ü benzinli, yüzde 28,6'sı hibrit, yüzde 14,2'si elektrikli, yüzde 12'si dizel, yüzde 8,4'ü fişli hibrit oldu.

Hyundai’nin marka değeri yüzde 18 arttı

Dünya Gazetesi

Hyundai Motor Company, dünyanın en saygın marka araştırma kuruluşu Interbrand’e değerini yüzde 18 artırarak tüm dikkatleri üzerine çekti.

Makyajlanan Toyota Yaris Cross Hibrit 130 motorla gelecek

Otoajanda

Toyota’nın Türkiye pazarında da satılan B crossover modeli Yaris Cross tazelendi. Toyota, Yenilenen Yaris Cross’u 2024’ün ikinci yarısından itibaren Türkiye’de de satışa sunmayı planlıyor. Motor seçenekleri arasına Toyota Yaris Cross Hibrit 130 da eklenecek.

Makyajlı Hyundai Tucson için kavisli ekrana geçiş zamanı

Otoajanda

Kompakt SUV segmentinde Hyundai’nin en sevilen modellerinden olan Tucson, güncellendi. Makyajlı Hyundai Tucson, büyük kavisli ekranın ve üç kollu direksiyonun başrolde olduğu yeni bir kokpite sahip.

Elektrikli Peugeot 308 Türkiye’de

Dünya Gazetesi

Fransız marka Peugeot model ailesini genişletmeye devam ediyor. Geçten hafta 1 milyon 565.000 TL’lik E-308’i piyasaya sunan marka son olarak bu hafta, Türkiye’ye 2004 ilk çeyreğinde gelecek olan E- 208’in lansmanını İspanya’da gerçekleştirdi.