Bülten Arşivi - Şubat 2023

2023 Mercedes-AMG C43 otoban şovunda!

motor1.com

Mercedes-Benz C-Serisi daha önce bu satırlara birçok kez konu olmuş bir otomobil diyebiliriz. Kendisi, bu kez YouTube'daki içeriklerine yer verdiğimiz AutoTopNL adlı kanalın yeni bir videosu ile karşımıza çıkıyor.

Talep var otomobil yok

Haber7

Deprem felaketi, pazarda zaten bozuk olan arz-talep dengesini de etkiledi. Deprem sonrası sığınılacak veya bölgeden uzaklaşmayı hızlandıran araçlar için yüksek olan talep daha da arttı.

Sıfır otomobile büyük talep!

Milliyet Gazetesi

Türkiye İstatistik Kurumu, ocak ayına ilişkin motorlu kara taşıtları istatistiklerini açıkladı. Buna göre Ocak ayında 160 bin 162 araç trafiğe çıktı.

Skoda'yı çip krizi vurdu

Haber7

Çek otomobil üreticisi Skoda, çip tedarikinde yaşanan sıkıntılar nedeniyle üretime ara verdiğini duyurdu. Yapılan açıklamada, "Ocak ayındaki iyimser birkaç haftanın ardından üretimdeki sıkıntılar yeniden baş gösterdi" ifadesine yer verildi.

Suzuki, 2030 mali yılı için büyüme stratejisini açıkladı

Donanım Haber

Suzuki, 2030 mali yılı için “Büyüme Stratejisi”ni açıkladı. Japon üretici, 2030 mali yılı için karbon nötr bir toplumun gerçekleştirilmesi için çok önemli planları hayata geçirmeye hazırlanıyor.

Honda, dayanıklılık güncellemelerinin güç artışı sağlamasını beklemiyor

motorsport.com

Geçen yıl itibariyle motorların dondurulması, üreticilerin herhangi bir performans güncellemesi getirmesini kesin bir şekilde yasaklıyor.
Ancak güvenlik tedbiri olarak dayanıklılık güncellemelerine izin var; bu güncellemelerin zaman zaman performans artışına yol açtığı söylenebilir.

Land Rover Range Stormer Konsepti'ne yakından bakış!

motor1.com

Range Stormer, Land Rover tarafından 2004 yılında tanıtılan ve Range Rover Sport'un öncüsü olarak hizmet veren bir konsept otomobil olarak biliniyor. Kendisi oldukça büyük bir unvana sahip. İngiliz markasının ilk konsept otomobili olarak bilinen bu güzellik hakkında artık yeni söyleyeceklerimiz var...

BMW XM Label Red için bekleme listesi açıldı!

motor1.com

BMW, büyük bir ihtişamla tanıttığı XM'in üretimine oldukça hızlı bir şekilde başladı. Sınıfının en iyisi olarak nitelendirilen XM Label Red'in de bu yıl içinde geleceğini biliyoruz. Bu canavarı 2023'ün sonbaharında resmi olarak piyasaya sürülecek.

Yeni nesil Toyota Camry ve RAV4, 2024 yılında tanıtılacak

motor1.com

İki aracın da mevcut nesillerinden izler taşımasını bekliyoruz. Japon otomobil üreticisi Toyota, şu anda birçok farklı modelle bizlerin karşısına çıkıyor. SUV akımıyla birlikte her ne kadar SUV araçların sayısı artsa da otomobil üreticisi hala sedan üretmeye devam ediyor