Bülten Arşivi - Aralık 2021

TOGG Yönetim Kurulundan Gemlik'teki üretim tesisinde inceleme

ensonhaber.com

Türkiye’nin Otomobili Girişim Grubu (TOGG), aylık yönetim kurulu toplantısını Gemlik'te inşası devam eden tesiste gerçekleştirdi. Yönetim kurulu, seri üretime geçiş hazırlıkları ile üstyapı çalışmalarını yerinde inceledi.

Fiat Egea'nın fiyatları 80 bin TL düştü!

Haber7

Türkiye'de en çok satan markalardan olan Fiat, döviz kurunun düşmesi ile fiyatlarda 80 bin TL'lik indirime gitti. İşte Fiat Egea'nın güncel fiyat listesi...

ABD'den Tesla'ya güvenlik soruşturması!

Haber7

ABD'li otomotiv güvenlik düzenleyicileri, otomobil üreticisinin oyunların ön orta dokunmatik ekranda oynanmasına izin verme kararı üzerine 2017'den bu yana satılan 580.000 Tesla aracı hakkında resmi bir güvenlik soruşturması açtı.

Denizde rekor kâr yapan armatörler karaya çıkıyor

Dünya Gazetesi

Pandemiyle birlikte rekor kârlılık açıklayan dünyanın en büyük iki armatörlük şirketi Maersk ve MSC, denizden kazandığını karaya yatırıyor. MSC, Bollore Africa Logistics'i satın alıyor, Maersk ise LF Logistics'i.

Motorin, benzin ve LPG'de indirim bekleyenlere kötü haber

Donanım Haber

Resmi Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanı Kararı'na göre, akaryakıtta döviz kuruna bağlı indirim pompaya yansımayacak, ÖTV'ye eklenecek. Belirlenen ÖTV matrahına ulaşana kadar pompada indirim olmayacak

Otomobil fiyatlarında kur indirimi

Dünya Gazetesi

Kurdaki düşüş sonrası gözler son haftalarda rekor zamlara sahne olan otomobil piyasasına çevrildi. Kurdaki düşüşün otomobil fiyatlarına ne kadar yansıyacağı merak ediliyordu. Markalar fiyatları aşağı yönlü revize etmeye başladı. Birçok marka fiyatları güncelliyor.

Otomobil devi Stellantis ve Foxconn'dan çip hamlesi

Haber7

Otomotiv grubu Stellantis, yeni yazılımı olan STLA Brain için üretilecek yarı iletkenlerde, elektronik hizmet üreticisi ve teknoloji şirketi Foxconn ile birlikte hareket edeceğini duyurdu.