"Bursa Otoshow" 5 Kasım'da kapılarını açacak

"Bursa Otoshow" 5 Kasım'da kapılarını açacak
(Dünya Gazetesi) Okunma Sayısı : 2256

Bursa Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi'nde yapılacak fuarın 4 Kasım Pazartesi günü VIP açılışı gerçekleştirilecek.

BURSA - Bursa 8. Otomobil, Ticari Araçlar, Motosiklet, Bisiklet ve Aksesuarları Fuarı (Bursa OtoShow 2013), 5 Kasım Salı günü kapılarını açacak. Fuarın özel davetliler ve basın mensupları için VIP açılışının ise 4 Kasım Pazartesi yapılacağı bildirildi.

Tüyap Bursa Fuarcılık A.Ş'den yapılan yazılı açıklamaya göre, Bursa Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi'nde, 5-10 Kasım'da düzenlenecek fuarın özel davetliler ve basın mensupları için 4 Kasım Pazartesi günü VIP açılışı gerçekleştirilecek.

İki yılda bir organize edilen ve 2011'de 122 bin 490 kişi tarafından ziyaret edilen fuar, bu yıl metrekare bazında yüzde 25 büyüme ile 4 salon ve fuayeden oluşan alanda 150 bin ziyaretçi hedefliyor.

Tüyap Bursa Fuarcılık A.Ş Genel Müdürü İlhan Ersözlü, fuarın bölge için önemine dikkati çekti. Ersözlü, şunları kaydetti:  

 "Sektördeki önemli markaların en son modellerinin sergileneceği, yeni modellerin Türkiye ve Bursa lansmanlarının yapılacağı fuar, tüm bakışların Bursa'ya çevrilmesine neden olacaktır. Bursa ve bölgesindeki otomobil tutkunlarının beklediği fuar, tüm segmentteki binek araçlar, spor otomobiller, 4x4 araçlar, SUV'lar, klasik otomobiller, aksesuarlar ve ticari araçlar kapsamı ile çok geniş bir kesime hitap edecektir."